Husk at få besøgt alle de fede storbyer

Storbyen Berlin

Hvis du er storby fan, så er der sikkert ingen tvivl om, at du har været rundt i rigtig mange storbyer allerede. Men det er ikke ensbetydende med, at du har været rundt i alle de fede storbyer.

Du mangler med garanti i hvert fald en enkelt eller to på listen, og det er jo en skam.

Så hvis du har et par missere, som du ikke har besøgt endnu, så må du hellere se at få bestilt flybilletterne og booket hotellet allerede i dag. Vi kan jo ikke have, at du ikke når at få krydset alle de lækre storbyer af din liste.

Listen er lang

Så hvis en storby fan som dig endnu ikke har været steder som Berlin, Lissabon, Prag, Dublin, Barcelona, Rom og hvad der nu ellers kunne være på listen, så er det med at handle nu og her. Få kigget på dine muligheder og se hvornår du kan tage af sted. Når du har fået clearet kalenderen, så er der jo ikke noget, der holder dig tilbage fra at booke din næste storbyrejse. Og så er det jo egentlig bare op til dig at finde ud af, hvilket ny storby der så skal streges af listen næste gang, du går den igennem.

Storbyerne har bare et eller andet over sig, som gør det utroligt spændende og interessant at være der. Især når det er en storby, som man ikke har besøgt før, eller hvor man ikke taler sproget. Så er det udfordrende og måske endda også lidt grænseoverskridende, men det er der, magien sker. Så lad dig selv drømme lidt væk til nogle af alle de storbyer, som du godt kunne tænke dig at besøge. Og se så at få bestilt billetten med det samme. Det kan kun gå for langsomt.