Har julen været hård ved vægten?

Slem vægt

Så er juleferien snart ved at være slut. Og et nyt år begynder. Derfor er det også ved at være på den tid af året, hvor nytårsforsættet skal planlægges.

Har julens mad sat sig lidt for godt til rette på kroppen, så kunne et nytårsforsæt måske være en hurtig slankekur – så du kan komme af med de ekstra kilo igen.

Hvis du gerne vil smide et par enkle, hurtige kilo, så kan et slankemiddel anbefales. Det kan f.eks. være et slankepulver som Nupo.

Hvis du bruger det i et par uger, så kan du få en god kickstart til din kur. Men det er ikke en holdbar løsning i længden.

I stedet skal du kigge på din kost og din motion. Med andre ord skal du overveje at lægge din livsstil helt om.

Med hensyn til kosten behøver det faktisk ikke være så svært. Her handler det bare om at spise lidt sundere – og skære ned på fedt og ikke mindst kulhydrater.

Så spis langt flere grøntsager og magert kød. Og hold igen med de søde sager og tomme kulhydrater som sukker, pasta, hvidt brød osv.

Kombiner det gerne med lidt mere motion. Kan du tage et par korte løbeture hver uge, hvis du skrue op for forbrændingen – både mens du løber men også bagefter. Og det vil hjælpe meget på de ekstra kilo, som du gerne vil af med.

Så glæd dig over en dejlig jul – men også over at den nu er overstået. Og at du kan komme i gang med at leve et sundere liv igen – uden brune kartofler, julekager og konfekt.