Derfor er camping ved Gardasøen populært

Garda Søen camping

Hvis du rejser til Gardasøen, er der masser af forskellige overnatningsmuligheder.

Du kan vælge at booke dig ind på et hotel. Eller du kan leje en ferielejlighed i området. Der er dog én overnatningsform, der slår alle de andre – camping.

Og i dette tilfælde kan camping være mange forskellige ting. Det kan være dit eget medbragte telt eller campingvogn. Eller det kan være et luksuriøst mobilhome eller en hytte.

Valget af overnatningsform har naturligvis både indflydelse på prisen og på komforten. Så det handler om, hvad I har brug for.

Skal I bare overnatte og ellers være på farten hele dagen, kan et telt være en rigtig fin mulighed. Det kræver så bare, at I kan lege med toiletbesøg i de fælles toiletbygninger. Og der kan også blive ret varmt i sådan et telt i løbet af dagen.

Lidt mere komfort er der i en campingvogn – som I enten selv kan medbringe eller leje på pladsen. Her får i toilet – men ingen aircon.

Endelige er der hytter og mobilhome, hvor der ofte er både køkkenfaciliteter og bademuligheder. Så det behøver absolut ikke være primitivt at tage på camping ved Gardasøen.

Hvor?

Men hvor skal I så bo ved Gardasøen. Her er rigtig mange valgmuligheder – både i forhold til placering og faciliteter.

Mange af campingpladserne ligger lige ned til søen, så det er muligt at tage en morgen- eller aften-dukkert. Og heldigvis ligger de samtidig ofte også tæt på en af de små landsbyer, som I kan spise i om aftenen.

Vil I mere væk fra det hele, så er der også flere campingpladser oppe i bjergene – så I kommer helt tæt på naturen. I den sidste ende handler det om, hvad I gerne vil med jeres ferie.

Endelig skal I også overveje, hvad I ønsker af faciliteter. Har I børn med, så er en pool altid populært. Faktisk er der flere campingpladser, som har hele vandland. Og ofte er der også underholdning om aftenen.

Omvendt er der jo ikke brug for alt det, hvis I er mere interesseret i at opleve området omkring Gardasøen – og ikke bare slappe af.

Men under alle omstændigheder er der masser af campingmuligheder. Både de primitive og de luksuriøse. Og dem ved søen og i bjergene.