Bestil sommerferien før alle de andre

Bestil sommerferien

Lige nu er det vinter med kulde og mørke. Og sommeren kan derfor synes meget langt væk.

Men du skal bare være klar over, at efter julen begynder folk at tænke på, hvor de skal hen på ferie til sommer. Så hvis du gerne vil have mulighed for at vælge imellem alle de bedste hoteller og steder, så er det nu, at du skal slå til – før det hele bliver udsolgt.

Men hvor skal du rejse hen? Og hvem skal du bestille sommerferien igennem? Tag evt. et kig på hjemmesiden her: www.danskerejseselskaber.dk. Her finder du en større oversigt over en række rejseselskaber fra Danmark, som du kan vælge imellem.

Inden du træffer det endelige valg, bør du dog først tænke på hvilken type ferie, som du rent faktisk gerne vil have.

Skal det bare være ren afslapning ved poolen med en drink i hånden – mens solen skinner? Så er en charterferie ofte det oplagte valg.

Her bliver der taget hånd om alt fra stedets guider – fra du træder ud af flyet og til du letter igen. De har gode forslag til alt fra restauranter til biludlejning. Og du kan også tage med på en af de mange arrangerede ture.

I den anden ende af skalaen ligger muligheden, at du sørger for det hele selv. Altså at du booker både flybilletter og hoteller selv. Det lyder besværligt – og der er da også mere arbejde i det.

Men faktisk er det ikke så kompliceret, hvis du bruger en af de mange fly- og hotel-søgemaskiner. Og det giver dig samtidig en enorm fleksibilitet, som charterrejsen ikke giver – ikke mindst i forhold til valg af rejselængde.

Så der er altså masser af muligheder for at få en god sommerferie. Men ligegyldigt hvad du vælger, så bør du tage valget nu – inden det er for sent.